ARABAN İLÇE DEVLET HASTANESİ

Acil Polikliniği Ve Müşahade Servisi

Güncelleme Tarihi: 28/09/2017

Laboratuar Hizmeti

Laboratuar hizmetlerimiz 24 saat kesintisiz devam etmektedir. Saat sinirlamasi olmaksizin tetkik için her an kan alinabilmekte, Hemogram, Hormon, Seroloji, Biyokimya, Cardiyak Panel ve Idrar tetkikleri dahil olmak üzere tüm tetkik sonuçlari 1-2 saat içinde  Poliklinik Otomasyon Sistemiyle görülebilmektedir.

Hastanemizde yapilan tahlil, tetkik sonuçlari ilgili  poliklinikten ayni gün verilerek hastalarimizin tedavilerine kisa sürede baslanilmasi saglanmistir.

Radyoloji Bölümü

Kurumumuzda 24 saat kesintisiz  röntgen hizmeti verilmektedir röntgen birimimiz etkin tedavilerin yapilabilmesi, dogru teshisin zamaninda konulabilmesi için çalisir. Bu kapsamda  digital röntgen cihazlari sayesinde hastalarimizin röntgenleri  çekim bittikten sonra istemi yapilan poliklinigin bilgisayarinda ve otomosyon programinda  ag vasitasiyla görüntülenmektedir. Bu sayede hasta beklemeleri azaltilmis olup, hastanin bir sonraki gelisinde röntgen filmini getirmesine gerek kalmamistir.

Hastanemizde ultrasonografi yapilmaktadir.